Viini- ja ruokalistan verkkolehti

Kaikki ruokaan ja juomaan liittyvät kirjoitukset ovat tervetulleita. Niitä voi kirjoittaa olematta listan jäsen. Tarkemmat ohjeet ja täydellinen sisällysluettelo löytyvät osoitteesta http://personal.inet.fi/koti/ralf.nyman/blogger/tervetuloa.htm Toimituksen osoite: toimitus@luukku.com

5.3.05

Tervetuloa lukemaan uutta verkkolehteä

..
Example
.
Hyvä lukija

Viini- ja ruokalistan perusti useita vuosia sitten Pentti Arvela. Listalla on pohdittu aiheeseen liittyviä aiheita hyvin monelta taholta. Suljetulle listalle voi liittyä ottamalla yhteyttä osoitteeseen parvela@netti.fi.

Idea perustaa (Suomen ensimmäinen gastronomiaan liittyvä?) verkkolehti syntyi halusta tallentaa mielenkiintoisimmat viestit ja samalla antaa niille suurempi julkisuus. Samalla toivomme tähän lehteen kirjoituksia myös muualta.

Lehti on siinä mielessä moderoitu, että toimitus hyväksyy uudet kirjoitukset pidättäen oikeuden editoida niitä (jolloin kirjoittajan tietysti tulee hyväksyä editoitu teksti ennen sen julkaisemista). Kommentteja voi lähettää kuka tahansa, mutta ne tulee kirjoittaa asialliseen sävyyn, koska toimitus tulee poistamaan epäasiallisiksi katsomansa viestit.

Terveisin
Anne Maria Ylisaari
Ralf Nyman (vastaava toimittaja)

Tero Teelahti (tekniikka)