Viini- ja ruokalistan verkkolehti

Kaikki ruokaan ja juomaan liittyvät kirjoitukset ovat tervetulleita. Niitä voi kirjoittaa olematta listan jäsen. Tarkemmat ohjeet ja täydellinen sisällysluettelo löytyvät osoitteesta http://personal.inet.fi/koti/ralf.nyman/blogger/tervetuloa.htm Toimituksen osoite: toimitus@luukku.com

9.3.05

Pari linkkivinkkiä – Rahola ja Rogov

..
Jaakko Rahola on jo neljänkymmenen vuoden ajan kerännyt tietoa eri ruoista ja raaka-aineista. Hänen kokoelma kielellisesti ja muuten mielenkiintoisia ruokasanoista on sekä informatiivista että leppoisaa luettavaa. Faktan lomassa Jaakko kertoo mm. henkilökohtaisista lapsuudenmuistoistaan, jotka liittyvät kyseiseen aiheeseen.
www.ruokasanastot.net

Daniel Rogov on arvostettu viini- ja ruokatoimittaja, joka ylläpitää ruoka- ja juoma-aiheista keskusteluforumia. Lista on lähtöisin Israelista ja jäseniä on ympäri maailmaa jo 838 kappaletta. Keskustelu käydään aiheittain ja näitä on jo arkistossa 8082 kappaletta ja viestejä yhteensä 61000. Vaikka kyse on näin isosta listasta, keskustelu on varsin tuttavallista ja lämminhenkistä. Keskusteluun voi osallistua rekisteröitymättä.
http://stratsplace.zeroforum.com/zeromain